Hovawart Klub

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Magyarországi Hovawart Ebtenyesztők Országos Egyesületének Hivatalos Honlapja
Címlap Klub-Info

Klub-Info

E-mail Nyomtatás PDF

a MEOESZ / FCI tagja

Elismert Tenyésztő Szervezet

Vezetőség

Elnök: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 06-30/816-1918
Ügyvezető Elnök: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 06-20/335-5248
Tenyésztési bizottság: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Bán Beáta, Farkas Andrea
Rendezvény szervező: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tenyésztés vezető: Dr Síver László
Számvevő és felügyelő bizottság: Stanisovszki Vera, Dr Törőcsik Gábor, Ladányi Zsuzsanna

Egyesület posta címe: 1037 Budapest, Jablonka út 61/a

A tenyésztési bizottság email címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Beléphet Egyesületünkbe a lent található Belépési Nyilatkozat kitöltésével, az éves tagdíj befizetésével. új belépőknek 9000 Ft + 3000 Ft belépési díj, mely az adott évre MEOESZ tagdíjként is érvényes Szövetségi kártyával. A tagdíj hosszabbítás a tagoknak 9000 FT. A Szövetségi kártyát a befizetés után postázzuk majd ki. A kitöltött adatlapokat postán a 1037 Budapest, Jablonka út 61/a címre vagy emailen kérjük elküldeni.

A Belépési Nyilatkozat kitöltésével és a tagdíj befizetésével kötelezi magát, hogy Egyesületünk Alapszabályát és egyéb Szabályzatait elfogadja, Tenyésztési Szabályzatát magára nézve kötelezőnek tartja.

számlaszám: 73600149-10000513  SZENTGÁL ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET

Szabályzatok

Nyilatkozatok, tájékoztatók

Adatlapok

Alábbi adatlapok kattintásra űrlap formátumban megnyílnak. Ezután lehetőség van számítógéppel történő kitöltésükre, majd elmentett fájlként emailben, ill. kinyomtatva postán történő beküldésükre. Kérjük a tagságot, határidőre és pontosan töltse ki a megfelelő adatlapokat, ezek hiányában nyilvántartásba venni, honlapunkon megjelentetni,a tenyésztési munkát értékelni nem, ill. csak nehezen áll módunkban.
Köszönjük az együttműködést! email címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Közgyűlési emlékeztetők

2016.03.05. Közgyűlési meghívó